Elever ordnade mattefest

För första gången hölls en tävling i matematik på Häggviks Gymnasium. Det blev succé direkt.

GULD för miljönördarna!

65 000 elever deltog i tävlingen Webbstjärnan. Guldet i gymnasieklassen gick till Häggviks Gymnasiums egna Miljönördar.

Elevkonst på Edsviks Konsthall

Elever från Häggviks Gymnasium visar upp konst. Temat för året är Broar och utställningen pågår mellan 26 april och 7 maj.

Miljönördarna till final!

Sistaårseleverna i ESV och SNS har - som ett av 811 lag från hela landet - gått till final i Webbstjärnan med sin sajt Miljönördar.

En kontaktskapande Japanresa

Fyra lärare från Häggviks Gymnasium är på en kontaktskapande resa i Japan. Följ med Frida, Helena, Maria och Maria på deras reseblogg!

Final i Funkismello

Mattias och Tomas, två före detta elever från Häggviks Gymnasium, deltar i finalen.

Tårtbitar och färger för eleverna framåt

På Häggviks Gymnasium pratas det just nu mycket om förmågor, tårtbitar och färger. Vi besökte Marie Nilsson Nordfors för att se hur hon gör för att hjälpa sina elever till högre betyg, fördjupade kunskaper och ett självständigare liv.

Dags att söka till oss!

Från 18 januari till 15 februari kan du söka till Häggviks Gymnasium. Du söker via Gymnasieantagningen. Läs mer här!

Trädgård och djur på schemat

Tycker du om att vara ute - och jobba med trädgård eller djur? Då kan du söka till vår klass IV Trädgård med djur.

Eleverna minskade matsvinnet

Under två terminer har eleverna i SNS arbetat med sitt projekt Matsvinn på Häggvik. Nu har de både föreläst för storpublik och sett till att skolans matsvinn minskat med 14 procent på en vecka. LÄS DERAS BERÄTTELSE HÄR!

AHV-eleverna nöjda med starten

Läs vad gänget på det nya programmet för administration, handel och varuhantering (AHV) har att säga om sin första månad på Häggviks Gymnasium.